Lego

Lego


Wij krijgen vaak de vraag of de kinderen zich overdag niet enorm vervelen aangezien ze heel de dag thuis zitten. Onze kinderen kunnen zich echter bijna niet voorstellen hoe het is om op school te zitten en dus helemaal geen tijd te hebben om thuis te zitten en te kunnen spelen. Want dat is wat ze graag doen, spelen. Natuurlijk moet er ook gewerkt worden maar als dat werk gedaan is blijft er heel veel tijd over om te spelen.

De afgelopen weken speelden ze met Lego. Er werd een enorme haven gebouwd geïnspireerd op de wereld havendagen. Zodra de jongens wakker werden slopen ze naar beneden en begonnen ze met spelen. De haven werd uitgebreid met een vliegveld en nu zijn ze bezig om de stad nog verder uit te breiden met een pizzeria. Vervelen, huh?

Dat Lego is geweldig spul. Onze verzameling is door de jaren heen wel wat uit de hand gelopen aangezien papa en mama er vroeger al dol op waren en de jongens maar één ding willen als ze jarig zijn namelijk Lego. Inmiddels hebben we een prettig werkbaar opbergsysteem om de Lego te orderen en redelijk compact weg te bergen.

Bakken per kleur en een voor wielen


kleine bakjes voor lampjes, haakjes,
kleine gladde plaatjes en grote plaatjes.
Een grote bak met gewone bouwblokken.
Blauwe bakken voor al het technisch Lego
De meest favoriete bak, de poppetjesbak!

 

 

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment