Midzomer

Midzomer


Vandaag is het de langste dag van 2019, een goed moment om maar weer eens wat tijd vrij te maken voor een blog. De reden dat ik hier bijna niet meer schrijf is omdat ik het erg druk heb met thuisonderwijs geven aan onze twee jongste kinderen en daarnaast een geweldig leuk bedrijf gestart ben in 2016 waar ik mijn handen aan vol heb. Drie jaar geleden startte Jeroen en ik e2 Young Engineers Rotterdam en in die drie jaar tijd zijn we gegroeid tot een leuk bedrijf waar meerdere mensen werkzaam zijn. Vandaag kwamen we met ons team bij elkaar om terug te blikken en vooruit te kijken. Een mooi moment.

Dat ik nu naast een thuisonderwijsmoeder ook nog een werkende moeder ben geworden heeft wel tot veel veranderingen gezorgd. Zo hebben we ons sinds kort bijvoorbeeld ingeschreven bij TEACH The European Academy of Christian Homeschooling. De komende jaren willen we Tije en Noortje via de methode van ACE verder onderwijzen en hopen we ze op deze manier te laten toewerken naar certificaten. De kant en klare methode neemt mij een boel voorbereidingswerk en nakijkwerk uit handen.

Ondertussen maken ook zij deel uit van “ons bedrijf”. Ze testen modellen voor ons of helpen mee als eens iets geknutseld moet worden, zijn altijd van de partij als er weer Lego ingekocht moet worden en stellen zich het komende zomerkamp graag beschikbaar als mascotte. Mascotte???

Op de site Zygote Brown Designs staat een geweldig leuk bouwplan voor het maken van een Lego hoofd van karton. Het is wel even wat werk maar dan heb je daarna wel een heleboel lol en een super leuke levende Lego mascotte!